Hem Om Cecilie Kontakta mig Videoblogg Inre Visdom
bg
CECILIE NERGAARD
Foto och blogg
Foto och blogg


Akriv

skog

Hej!

Jag heter Cecilie Nergaard och bor sen 2016 på en gård på den magiska ön Gotland, i Ganthem närmare bestämt. 

Jag har ett brinnande intresse och en stor längtan efter att på olika sätt skapa kreativt och detta blir viktigare och viktigare för mig. Att få dela upplevelser och känslor ger mig en mening. Jag fotograferar, målar och skriver för att utrycka mig och konversera med mig själv. Nästan hela livet har inneburit djur vid min sida och här på gården finns också hästar, katter, hund, höns, kaniner, får och kor.

Här vill jag skapa en blogg och på så vis berätta min egen historia utan förbehåll. Här i bloggen önskar jag dela med mig av tankar och känslor, foton och vardagliga händelser. 
Varmt Välkommen till mig!

Om Cecilie

Jag heter Cecilie Nergaard och bor sen 2016 på den magiska ön Gotland 

Jag föddes i Norge och all min släkt på mammas sida finns i vackra Norge, men redan som liten flyttade jag med min familj till Sverige och känner mig hemma här. Jag räknar mig som Värmlänning då jag bott i Värmland från jag var 10 år och upp till vuxen ålder. 2004 flyttade jag till en liten by i Norrbotten och där uppe bodde jag i 12 år, till den dagen jag flyttade till Gotland. Norrbotten är fantastiskt vackert, med all natur, all skog och vackra älvar, Jag är otroligt tacksam över att ha bott där och upplevt den delen av vårt land och över att få åka dit upp ibland och återuppleva det. Första gången jag såg gården jag idag bor på tänkte jag: Det är hit man kommer när man kommer hem! 

Jag behövde gården lika mycket som gården behövde mig, det var känslan. Huset stod ensamt och obebott sen 20 år tillbaka, men dock välbehållet och omhändertaget av sin förre ägare som drivit en stor uppfödning av travhästar med som mest närmare 100 hästar i stallarna. Jag hade innan flytten jobbat mig in i väggen ordentligt och förstod att jag behövde tänka om, men jag förstod inte då hur jag skulle göra det. På den här resans väg har så otroligt mycket hänt och jag förstår nu att när tiden är inne förändras behovet och möjligheter öppnar sig… Under tiden här har jag vågat öppna upp för att se mitt verkliga jag och känner stor tacksamhet för dom lärdomar och möjligheter som serverats. Vägen är krokig och ibland tuff men det finns inga raka enkla vägar till upplysning eller utveckling. Det finns inget rätt och fel, ingen officiell sanning. Jag känner mig ofta väldigt fri här med havet en bit bort, den vackra trollskogen runt om och dom öppna fälten. De vackra kalkstenshusen och historian som viskar i vindarna. För mig är detta livskvalitet. Här har jag bara ett par mil in till den vackra stan Visby när jag vill se lite mer folk eller handla hem något. 

Idag jobbar jag med Massage, Djupvågsbehandlingar, Tantra och Spa här hemma på gården i mitt företag InreVisdom. Utrymmet för detta fanns här så gott som redo att börja användas. Jag har också ett brinnande intresse och en stor längtan efter att på olika sätt skapa kreativt och detta blir viktigare och viktigare för mig. Att få dela upplevelser och känslor ger mig en mening. Jag fotograferar, målar och skriver för att utrycka mig och konversera med mig själv. Nästan hela livet har inneburit djur vid min sida och här på gården finns också hästar, katter, hund, höns, kaniner, får och kor. Idén att skapa en blogg har under en tid tagit form efter att jag läste en text om att få berätta sin egen historia utan förbehåll. Min historia är min historia och det är så jag sett på livets upplevelser, Kanske har mina närstående inte alls upplevt det på samma vis trots att vi levt sida vid sida, men det viktiga är att deras historia får vara deras historia och min historia får vara just min historia. Här i bloggen önskar jag dela med mig av tankar och känslor, foton och vardagliga händelser. Jag hoppas kunna skriva det mesta utifrån perspektivet kärlek, och det kan hända att jag blandar nutid med dåtid, hur jag upplevt vägen hit med hur det ser ut i dag. 
Varmt Välkommen till mig!

 

Kommentarer 0